Selecteer een pagina

Wat ik prettig vind aan speelgoed huren, is dat ik geen speelgoed meer hoef te bewaren. Mijn huis is minder vol en het scheelt ons opbergruimte.

Moeder van Sophie

Voorwaarden

Flexibel

Mr Beetle is hartstikke flexibel want je bepaalt zelf hoe lang je het speelgoed huurt.

Gratis bezorging

Mr Beetle bezorgt het speelgoed gratis op afspraak bij je thuis. Wanneer het jou uitkomt dus.

Ophalen op afspraak

Mr Beetle weet hoe druk ouders zijn. Daarom haalt hij het speelgoed ook op afspraak weer op. De kosten voor het ophalen €6,95,- worden vooraf in rekening gebracht.
Mr Beetle is echt het antwoord op de vraag waar alle ouders van nu mee worstelen: Hoe kan ik mijn kind blij maken met speelgoed, dat niet alleen van goede kwaliteit is maar tevens ook duurzaam, zonder dat ik hier een fortuin aan kwijt ben? En hoe zorg ik ervoor dat ik mijn kinderen variatie in het aanbod van speelgoed bied, zonder dat mijn huis dichtslibt?
Mijn eerste ervaring voldeed  geheel aan mijn verwachtingen. De service was goed: vriendelijk en flexibel qua bezorgtijden. Laat die collectie maar groeien!
Maud

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik opzeggen?
Het abonnement is flexibel en maandelijks opzegbaar. We rekenen geen borg of opstartkosten. Wel hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan dus op elk moment via www.mrbeetle.nl/mijn-account/
Betaal ik bezorgkosten?
Mr Beetle bezorgt en haalt het speelgoed op afspraak, wanneer het voor jou uitkomt dus. Het bezorgen is gratis voor het ophalen betaal je vooraf éénmalig € 6,95,- totaal.
Hoe werkt het bezorgen en ophalen?
Zodra je een bestelling hebt gedaan neemt L&L Logistics telefonisch contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorgen. Zij bezorgen op een tijdstip wannneer het jou uitkomt. Woon je in Amsterdam e.o.? Dan bezorgen ze het speelgoed electrisch. Net als Mr Beetle heeft L&L Logistics duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het ophalen van het speelgoed werkt hetzelfde. L&L Logistics neemt telefonisch contact op om een afspraak te maken voor het ophalen van het speelgoed.
Hoe zit het met de kosten voor het ophalen?
De kosten voor het ophalen zijn inbegrepen in de €6,95 die je vooraf betaalt. Mr Beetle heeft kleine voetjes en wil zijn footprint zou klein mogelijk houden. Als je besluit iets anders te huren dan combineert Mr Beetle het bezorgen en ophalen. Je hoeft dan bij het tweede item niet opnieuw €6,95 te betalen.
Moet ik schoonmaakkosten betalen?
Nee hoor Mr Beetle houdt van opruimen en schoonmaken, het schoonmaken van speelgoed is inbegrepen in de huurprijs.
Wat als speelgoed kapot gaat of mankementen krijgt?
Maak en foto en stuur een email naar info@mrbreetle.nl als er geen gekke dingen zijn gebeurd ruilen we het product weer om voor iets nieuws.
Wat als mijn kind het gehuurde speelgoed niet leuk vindt, kan ik het dan ruilen?
Het speelgoed kan altijd 1 keer gratis geruild worden voor iets anders.
Mag mijn kind buiten spelen met het houten speelgoed?
Het speelgoed mag buiten gebruikt worden, maar kan niet goed tegen nattigheid. Bewaar het speelgoed daarom altijd binnen en maak het droog als het nat is geworden.

4 redenen om nu speelgoed te huren

Je hebt geen aanschafkosten en geen financieel risico bij een miskoop Twijfel jij ook wel eens bij het aanschaffen van speelgoed of jouw kinderen het speelgoed echt leuk zullen vinden? Heb jij ook speelgoed in huis waar jouw kids maar heel kort mee speelden en wat nu...

Bundles interviewt Astrid de oprichtster van Mr Beetle

Wil je weten wat Mr Beetle precies is? Wat de voordelen zijn? Waarom Astrid, de oprichtster van Mr Beetle, de markt van kinderspullen op z'n kop gaat zetten en wat haar precies drijft? Je leest het in dit interview dat ze onlangs aan Bundles gaf.... Interview met de...