Mr Beetle’s shop

Kies

Één of meerdere items die je wilt huren.

Reken af via IDEAL

Zo geef je Mr Beetle een machtiging om periodiek het huurbedrag af te schrijven.

Retour

Stuur alle of het item(s) dat je niet meer nodig hebt retour dan stopt het abonnement.

Hygiëne

Wij kijken de retour gekomen items na en maken ze weer schoon.

Wist je dat ik hele kleine voetjes heb en in Haarlem zelfs een hele kleine voetafdruk (footprint) heb? Daar bezorg en haal ik namelijk de kinderspullen zoveel mogelijk met de (bak)fiets.

Mr Beetle

Wat ik prettig vind aan speelgoed huren, is dat ik geen speelgoed meer hoef te bewaren. Mijn huis is minder vol en het scheelt ons opbergruimte.

Moeder van Sophie

Voorwaarden

Flexibel

Mr Beetle is hartstikke flexibel want je bepaalt zelf hoe lang je je de kinderspullen en het speelgoed huurt.

Bezorging & retournering

Je betaalt een klein bedrag voor zowel het bezorgen als het retourneren. In Haarlem is het bezorgen en retourneren gratis.

Duurzaam

Een duurzaam alternatief voor speelgoed en kinderspullen kopen.

Toen Sophie niet meer in de box wilde, stopte ik het abonnement. Binnen een week was alles geregeld, de box werd netjes opgehaald en wij hadden onze woonkamer terug.

Vivian

Zwolle

Veel gestelde vragen over het speelgoed

Hoe kan ik opzeggen?

Na de minimale huurperiode van 3 maanden is het abonnement  maandelijks opzegbaar. We rekenen geen borg of opstartkosten. Wel hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan dus op elk moment via www.mrbeetle.nl/mijn-account/

Betaal ik bezorgkosten?

De kosten voor het bezorgen en retourneren zijn in het abonnement inbegrepen. 

Hoe werkt het bezorgen en ophalen?

Zodra je een bestelling hebt gedaan gaan wij het pakket gereed maken en bieden wij het binnen 3 werkdagen aan Post.nl aan. Na het aanbieden ontvang jij een mail met Track en Trace-code zodat je de bezorging goed in de gaten kunt houden.  Ben je niet thuis, geen probleem. Je kan het pakket gewoon afhalen bij een PostNL punt in de buurt.

Als de huurtermijn is verstreken, vragen we je om het pakket – het liefste – de originele doos aan ons terug te sturen. Dit kan kosteloos door het retoureticket dat je een week voor het einde van de huur per e-mail ontvangt, over het originele etiket heen te plakken. 

De doos kan worden afgegeven bij een PostNL punt. Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je het pakket hebt geretourneerd. Als wij het pakket weer hebben ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. 

Hoe zit het met de kosten voor het ophalen?

De kosten voor het ophalen zijn inbegrepen in het abonnement. Nadat je hebt opgezegd ontvang je een week voor de einddatum een retourticket waarmee je het pakket weer naar ons kan verzenden. Je hoeft het pakket alleen nog af te geven bij een PostNL punt.

Moet ik schoonmaakkosten betalen?

Nee hoor Mr Beetle houdt van opruimen en schoonmaken, het schoonmaken van speelgoed is inbegrepen in de prijs.

Wat als speelgoed kapot gaat of mankementen krijgt?
Maak en foto en stuur een email naar info@mrbreetle.nl als er geen gekke dingen zijn gebeurd ruilen we het product weer om voor iets nieuws.
Wat als mijn kind het gehuurde speelgoed niet leuk vindt, kan ik het dan ruilen?

Het speelgoed kan altijd geruild worden voor iets anders, wel zijn we dan genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor het retourneren en weer opnieuw bezorgen.

Mag mijn kind buiten spelen met het houten speelgoed?
Het speelgoed mag buiten gebruikt worden, maar kan niet goed tegen nattigheid. Bewaar het speelgoed daarom altijd binnen en maak het droog als het nat is geworden.

4 redenen om nu speelgoed te huren

Je hebt geen aanschafkosten en geen financieel risico bij een miskoop Twijfel jij ook wel eens bij het aanschaffen van speelgoed of jouw kinderen het speelgoed echt leuk zullen vinden? Heb jij ook speelgoed in huis waar jouw kids maar heel kort mee speelden en wat nu...

Bundles interviewt Astrid de oprichtster van Mr Beetle

Wil je weten wat Mr Beetle precies is? Wat de voordelen zijn? Waarom Astrid, de oprichtster van Mr Beetle, de markt van kinderspullen op z'n kop gaat zetten en wat haar precies drijft? Je leest het in dit interview dat ze onlangs aan Bundles gaf.... Interview met de...