Hoe ons concept werkt

Z

Kies het product

Of de producten die je wilt huren.

betaal via IDEAL

Zo geef je Mr Beetle een machtiging om periodiek het huurbedrag af te schrijven.

Bezorgen of ophalen

Je kan de de producten komen halen of wij zorgen dat de producten bij jou worden bezorgd.

+

opzeggen en Retouren

Stuur alle of het item(s) dat je niet meer nodig hebt retour dan stopt het abonnement.

Veiligheid en Hygiëne

Wij kijken de retour gekomen items na en maken ze weer schoon.

Toen Sophie niet meer in de box wilde, stopte ik het abonnement. Binnen een week was alles geregeld, de box werd netjes opgehaald en wij hadden onze woonkamer terug.

Vivian

Santpoort

Onze garantie

Flexibel

Mr Beetle is hartstikke flexibel want je bepaalt zelf hoe lang je je de kinderspullen en het speelgoed huurt.

Bezorging & retournering

Je betaalt een klein bedrag voor zowel het bezorgen als het retourneren. Binnenkort is het ook mogelijk om zelf kosteloos de spullen te komen halen en retourneren.

Duurzaam

Huren is een duurzaam alternatief voor het kopen kinderspullen. Je bespaard grondstoffen en verlaagd jouw co2 footprint.

Veel gestelde vragen

Betaal ik bezorgkosten?
  • Woon je in Haarlem; dan betaal je geen kosten voor het bezorgen en retourneren.
  • Woon je buiten Haarlem en is huur je producten langer dan 3 maanden;  dan betaal je eenmalig €6,95 voor zowel het versturen als retourneren van het product.
  • Woon je buiten Haarlem en huur je per week; dan betaal je €6,95 voor het versturen en €6,95 voor het retourneren van het product.
Hoe werkt het bezorgen en ophalen?

Zodra je een bestelling hebt gedaan gaan wij het pakket gereed maken en bieden wij het binnen 3 werkdagen aan Post.nl aan. Na het aanbieden ontvang jij een mail met Track en Trace-code zodat je de bezorging goed in de gaten kunt houden.  Ben je niet thuis, geen probleem. Je kan het pakket gewoon afhalen bij een PostNL punt in de buurt.

Als de huurtermijn is verstreken, vragen we je om het pakket – het liefste – de originele doos aan ons terug te sturen. Dit kan met het retoureticket die je een week voor het einde van de huur per e-mail ontvangt.

De doos kan worden afgegeven bij een PostNL punt. Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je het pakket hebt geretourneerd. Als wij het pakket weer hebben ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. 

Hoe kan ik opzeggen?

Na de minimale huurperiode van 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. We rekenen geen borg of opstartkosten. Wel hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan dus op elk moment via www.mrbeetle.nl/mijn-account/

Hoe zit het met de kosten voor het retourneren?

Huur je langer dan 3 maanden. dan zijn de kosten voor het retourneren inbegrepen in de €6,95. De werkelijke kosten voor het verzenden en retourneren zijn hoger, maar wij leggen een gedeelte bij om het concept toegankelijk te houden.

Moet ik schoonmaakkosten betalen?

Nee hoor Mr Beetle houdt van opruimen en schoonmaken, het schoonmaken van speelgoed is inbegrepen in de prijs.