Veel gestelde vragen

Betaal ik bezorgkosten?
  • Woon je in Haarlem; dan betaal je geen kosten voor het bezorgen en retourneren.
  • Woon je buiten Haarlem en is huur je producten langer dan 3 maanden;  dan betaal je eenmalig €6,95 voor zowel het versturen als retourneren van het product.
  • Woon je buiten Haarlem en huur je per week; dan betaal je €6,95 voor het versturen en €6,95 voor het retourneren van het product.
Hoe werkt het bezorgen en ophalen?

Zodra je een bestelling hebt gedaan gaan wij het pakket gereed maken en bieden wij het binnen 3 werkdagen aan Post.nl aan. Na het aanbieden ontvang jij een mail met Track en Trace-code zodat je de bezorging goed in de gaten kunt houden.  Ben je niet thuis, geen probleem. Je kan het pakket gewoon afhalen bij een PostNL punt in de buurt.

Als de huurtermijn is verstreken, vragen we je om het pakket – het liefste – de originele doos aan ons terug te sturen. Dit kan met het retoureticket die je een week voor het einde van de huur per e-mail ontvangt.

De doos kan worden afgegeven bij een PostNL punt. Bewaar ook het verzendbewijs goed. Dit is namelijk het bewijs dat je het pakket hebt geretourneerd. Als wij het pakket weer hebben ontvangen krijg je hiervan een bevestiging. 

Hoe kan ik opzeggen?

Na de minimale huurperiode van 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. We rekenen geen borg of opstartkosten. Wel hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Opzeggen kan dus op elk moment via www.mrbeetle.nl/mijn-account/

Hoe zit het met de kosten voor het retourneren?

Huur je langer dan 3 maanden. dan zijn de kosten voor het retourneren inbegrepen in de €6,95. De werkelijke kosten voor het verzenden en retourneren zijn hoger, maar wij leggen een gedeelte bij om het concept toegankelijk te houden.

Moet ik schoonmaakkosten betalen?

Nee hoor Mr Beetle houdt van opruimen en schoonmaken, het schoonmaken van speelgoed is inbegrepen in de prijs.

Wat als speelgoed kapot gaat of mankementen krijgt?
Maak en foto en stuur een email naar info@mrbreetle.nl als er geen gekke dingen zijn gebeurd ruilen we het product weer om voor iets nieuws.
Wat als mijn kind het gehuurde speelgoed niet leuk vindt, kan ik het dan ruilen?

Het speelgoed kan altijd geruild worden voor iets anders, wel zijn we dan genoodzaakt om kosten in rekening te brengen voor het retourneren en weer opnieuw bezorgen.

Mag mijn kind buiten spelen met het houten speelgoed?
Het speelgoed mag buiten gebruikt worden, maar kan niet goed tegen nattigheid. Bewaar het speelgoed daarom altijd binnen en maak het droog als het nat is geworden.