Over mij

Mijn naam is Astrid Oversier en als ondernemer ben ik al jaren betrokken bij de transitie naar de circulaire economie. Met Mr Beetle help ik ouders een duurzame keuze te maken als het gaat om de babyuitzet.

Naast ondernemer ben ik ook moeder. Met de komst van mijn twee zoons begon ook de invasie van kinderspullen. Wij woonde destijds klein het centrum van Haarlem en ik schrok van de korte periode dat ik veel van de babyspullen gebruikt had. En het bizarre is dat veel van de babyspullen langer in mij schuur stonden dan dat ik ze daadwerkelijk gebruikt had.

Toen is mijn zoektocht begonnen naar een duurzaam én makkelijk model voor het tijdelijk gebruik van kinderspullen. In 2017 na de geboorte van mijn jongste zoon besloot ik Mr Beetle op te zetten. Een eerste stap naar een circulaire model voor kinderspullen.

In de onderstaande korte video zie en hoor je meer over mijn missie en de achtergrond van Mr Beetle.

Over Mr Beetle

Het concept

Het verhaal achter Mr Beetle

Mr Beetle’s Missie

De waardering van www.mrbeetle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.
Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bedankt dat je contact opneemt! Stel gerust jouw vraag, dan probeer ik je verder te helpen.