Stokke Tripp Trapp Babyset

Vanaf: 3,99 / maand

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de  Stokke Tripp Trapp® Babyset  voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

Met de Babyset bevestigt op de Stokke Tripp Trapp stoel kan jouw kleintje vanaf ongeveer 6 maanden zittend mee aan tafel. 

Het biedt bewegingsvrijheid en helpt jouw kind bij een belangrijke les: zelf leren zitten. We raden je aan in de eerste fase ook het tuigje erbij te huren.

Samen aan één tafel eten is natuurlijk gezelliger maar soms kan het handig zijn als jouw kleintje zijn eigen tafeltje heeft. Voor deze situaties biedt het tafelblad een uitkomst.

Kan je kleintje eenmaal op eigen houtje op en uit de stoel klimmen, dan stuur je de Babyset retour.

Past op alle Europese versies van Tripp Trapp® stoelen die na mei 2003 zijn geproduceerd.​

 

Eigenschappen
  • Zorgt dat je kindje veilig zelf kan zitten
  • Geeft een goede ondersteuning aan de rugzijde en zijkant.
  • Kan in vaatwasser
Wissen

Ons concept

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de Stokke Tripp Trapp® Babyset voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

Onze garantie

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

Onze impact

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

De voordelen

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

3 maanden, 6 maanden, 12 maanden

Tafelblad

Ja, Nee

Tuigje

Ja, Nee

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bedankt dat je contact opneemt! Stel gerust jouw vraag, dan probeer ik je verder te helpen.