Aanbieding!

Stokke Newborn Set Tripp Trapp

Vanaf: 6,90 / maand

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de  Stokke Tripp Trapp®  Newborn Set  voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

Niets gezelliger dan samen tafelen en met de Stokke newborn set op de Tripp Trapp kinderstoel heeft je baby vanaf de geboorte al een plekje aan tafel. Het stoeltje is in twee standen verstelbaar en geeft een goede ondersteuning voor de beentjes.  De Newborn Set van Stokke is eenvoudig in gebruik, want je klikt het met één handeling op de Tripp Trapp Stoel. 

Kleur: grijs

Wissen

ONS CONCEPT

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de Stokke Tripp Trapp® Newborn Set voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

ONZE GARANTIE

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

ONZE IMPACT

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

DE VOORDELEN

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

per maand, 3 maanden, 6 maanden

Extra hoes

Ja, Nee