Maxi-Cosi autostoel Pebble

Vanaf: 6,90 / maand

Bij Mr Beetle huur je veilige, hygiënische en duurzame babyproducten zoals de Maxi-Cosi autostoel Pebble zolang als jij wil.

Met de Maxi-Cosi Pebble kan je jouw baby vanaf de geboorte veilig vervoeren tot ongeveer 12 maanden. De Pebble behorend tot de 0+ groep, is geschikt voor baby’s tot 13 kg en 85 cm. Een stoelverkleiner, hoofdkussentje en zonneklep zijn inbegrepen.

Wil je nog meer gemak? Huur dan meteen de Familie Fix Isofix erbij.

Wissen

Ons concept

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de Maxi-Cosi autostoel Pebble voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

Onze garantie

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

Onze impact

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

De voordelen

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

6 maanden, 12 maanden

Isofix huren?

Ja, Nee