Leander hangwieg met hemeltje

Vanaf: 22,90 / maand

De Leander hangwieg heeft compleet nieuwe normen gesteld voor de manier van slapen in het eerste levensjaar van het kind. Met een klein duwtje begint de wieg zachtjes te schommelen en ervaart het kind hetzelfde wiegende en zwevende gevoel als in de baarmoeder. De ovale vorm omsluit het kind en geeft een gevoel van rust en veiligheid. Door de combinatie van het gebroken witte, ecotex katoen en het geborstelde staal heeft de wieg een puur Scandinavische uitstraling.

De wieg wordt geleverd inclusief plafondhaak, matras en hemel. De standaard is eventueel op aanvraag los te huren.

Eigenschappen

– Materiaal: 100% katoen

– Wasbaar op 60°C

– In hoogte verstelbaar

– Inclusief ophanghaak en matras

– Wiegstandaard separaat

Wissen

Beschrijving

Ons concept

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de Leander hangwieg voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

Onze garantie

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

Onze impact

Babyproducten huren zoals de Leander hangwieg spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

De voordelen

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

 

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

3 maanden, 6 maanden

Lakenpakket

Ja, Nee

Nieuw matras

Ja, Nee

Standaard - driepoot

Ja, Nee