Bopita box met lade

Vanaf: 9,90 / maand

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de  Bopita Box met lade voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

Deze rustige en neutrale box van Bobita is voorzien van een ruime, afgedekte lade waar je alle babyspeeltje in kan opbergen. De bodemplaat is verstelbaar in hoogte, zodra de baby te groot wordt en zichzelf aan de spijlen kan optrekken kun je de bodem verlagen waardoor het kindje veilig in de box kan liggen en spelen.

 

Specificaties

Kleur Wit/Naturel
Hoogte in cm 96
Breedte in cm 101
Diepte in cm 81
Bevat softclose Nee
Materiaal MDF/Beuken
Serie Lisa
Aantal lades 1
Inclusief bodem Ja
Inclusief wielen Nee
Belastbaar gewicht (kg) 15

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , Tags: ,

Beschrijving

ONS CONCEPT

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de Bopita Box voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

ONZE GARANTIE

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

ONZE IMPACT

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

DE VOORDELEN

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

6 maanden, 12 maanden

Organic boxkleed

Ja, Nee

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bedankt dat je contact opneemt! Stel gerust jouw vraag, dan probeer ik je verder te helpen.