Bébé-jou Sense badje en standaard

Vanaf: 7,90 / maand

Bij Mr Beetle huur je veilige, hygiënische en duurzame babyproducten zoals het bebe-jou Sense badje zolang als jij wil.

Dit prachtige babybadje van Bebe-jou klik je veilig op de prachtige houten standaard. De zeer stabiele badstandaard Sense heeft poten van gelakt FSC-gecertificeerd beukenhout. Dit geeft de een warme, moderne uitstraling.

Aan de standaard is een handdoekrek bevestigd. Ook is het mogelijk om op het  ruime kunststof plateau een shampooflesje, washandje(s) of wasgel te plaatsen Daarmee heb je alle noodzakelijke spulletjes bij de hand om jouw baby in aal rust te laten badderen. Een innovatief kliksysteem zorgt ervoor dat het badje eenvoudig op de standaard kan worden geplaatst en verwijderd. Na het vastklikken kun je ongestoord en veilig je kleintje in bad doen.

Het badje is geschikt voor babytjes van 0 tot ca. 6 maanden en je huurt het badje al vanaf €7,90 per maand

Kleur: wit en beuken

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , ,
Ons concept

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals het Bebe-jou Sense badje voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

Onze garantie

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

Onze impact

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

De voordelen

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

per maand, 3 maanden, 6 maanden