BabyBjörn wipstoel

Vanaf: 11,90 / maand

BabyBjörn wipstoel

Dit heerlijke wipstoeltje kan je vanaf de geboorte gebruiken. De BabyBjörn wipstoel heeft een ergonomische zitting waardoor je kindje bijzonder comfortabel in het wipstoeltje zit.

Hoe lang mag een baby in de Babybjorn wipstoel?

De wipstoel is zowel als stoel (tot 13 kg) en als wipstoel (tot 9 kg) te gebruiken en is geschikt vanaf de geboorte tot circa 2 jaar. Je kindje kan het wipstoeltje eenvoudig zelf laten schommelen en kan zichzelf zo prima vermaken. De wipstoel beschikt over 3 standen (slapen, rusten en spelen) en kan plat worden ingeklapt zodat je de wipstoel gemakkelijk ergens mee naar toe neemt.

Waarom een BabyBjörn wipstoel?

Het is een ergonomische wipstoel met een zacht en omsluitend design, direct vanaf de geboorte te gebruiken. De zachte zitting vormt zich naar het lichaam van je kindje, verdeelt het gewicht gelijkmatig en geeft goede ondersteuning.

Waarom een BabyBjörn wipstoel huren?

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu jouw babyproducten via Mr Beetle.

Wissen

ONS CONCEPT

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals de BabyBjörn wipstoel voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

ONZE IMPACT

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl  

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bedankt dat je contact opneemt! Stel gerust jouw vraag, dan probeer ik je verder te helpen.