Bébé-jou Sense badje en standaard

Vanaf: 7,90 / maand

Bij Mr Beetle ben je aan het juiste adres als het gaat om het huren van veilige, hygiënische en duurzame babyproducten. Een van de producten die je bij Mr Beetle kunt huren is het baby badje met standaard van Bebe-jou. Dit prachtige baby badje met houten poten is ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten en biedt het ultieme comfort voor je kleintje tijdens het badderen.

Het badje is eenvoudig en veilig te bevestigen op de prachtige houten standaard. De standaard heeft poten van gelakt FSC-gecertificeerd beukenhout, wat het geheel een warme en moderne uitstraling geeft. Bovendien is aan de standaard een handdoekrek bevestigd en biedt het ruime kunststof plateau voldoende ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een shampooflesje, washandje(s) of wasgel. Hierdoor heb je alle noodzakelijke spulletjes bij de hand om jouw baby in alle rust te laten badderen.

Een innovatief kliksysteem zorgt ervoor dat het badje eenvoudig op de standaard kan worden geplaatst en verwijderd. Na het vastklikken kun je ongestoord en veilig je kleintje in bad doen. Het badje is geschikt voor babytjes van 0 tot ca. 6 maanden en is verkrijgbaar in de kleur wit en beuken.

Het huren van het Bebe-jou baby badje met standaard bij Mr Beetle biedt diverse voordelen. Je bespaart geld, want je hoeft het het badje niet zelf aan te aan te schaffen en je betaalt alleen voor de periode dat je het badje gebruikt. Daarnaast bespaar je ruimte,  want als je het badje niet meer nodig heb kun je het baby badje met standaard eenvoudig retourneren. Voor slechts €7,90 per maand huur je al het Bebe-jou babybadje met standaard bij Mr Beetle.

Wissen

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: , ,

Bij Mr Beetle ben je aan het juiste adres als het gaat om het huren van veilige, hygiënische en duurzame babyproducten. Een van de producten die je bij Mr Beetle kunt huren is het baby badje met standaard van Bebe-jou. Dit prachtige baby badje is ontworpen met de veiligheid van je baby in gedachten en biedt het ultieme comfort voor je kleintje tijdens het badderen.

Ons concept

Bij Mr Beetle huur je babyproducten zoals het Bebe-jou Sense badje voor een vast bedrag per maand. Alle babyproducten die wij verhuren zijn nagekeken en schoongemaakt.

 

Onze garantie

Wij verhuren dus schone en veilige babyproducten.

 

Onze impact

Babyproducten huren spaart het milieu doordat er minder grondstoffen nodig zijn om nieuwe producten te maken. Daarnaast verminderd de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen doordat er minder babyproducten gemaakt en getransporteerd hoeven worden. Voor elke nieuwe bestelling boven de €25,- doneert Mr Beetle een boom aan www.treesforall.nl

 

De voordelen

Wil jij tijd besparen doordat je geen gedoe meer hebt met het kopen en verkopen van jouw babyspullen? Wil je ruimte besparen doordat je geen babyspullen meer hoeft te bewaren? En wil je tegelijkertijd mee helpen aan een duurzame wereld?

Huur of reserveer dan nu dit baby badje met standaard van Bebe-jou via Mr Beetle.

Extra informatie

Minimale looptijd abonnement

per maand, 3 maanden, 6 maanden

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?
Bedankt dat je contact opneemt! Stel gerust jouw vraag, dan probeer ik je verder te helpen.