De (aanstaande) ouder wil duurzamer leven blijkt uit een onderzoek van DPG Media van een paar jaar geleden. Steeds meer (groot)ouders zijn zich bewust dat zij letterlijk aan de wieg staan van de toekomstige generatie. Er komt steeds meer vraag naar duurzame babyproducten. Die kan je zelf bijvoorbeeld tweedehands kopen via marktplaats, maar deze babyproducten kan je ook huren. Wij krijgen regelmatig de vraag waarom je als ouder nou babyproducten zou moeten huren, of het veilig is, welke service we bieden en wat de voordelen zijn van huren t.o.z. kopen via marktplaats. We zetten de meest gestelde vragen over het huren van babyproducten op een rij. 

bezorgen jullie de babyproducten thuis?

Wij willen ouders helpen om duurzame keuzes te maken als het gaat om de babyuitzet, maar we willen het ouders ook makkelijk maken. Bij ons hoef je dus niet stad en land af om ergens jouw wiegje, box of wipstoeltje op te halen. Wij bezorgen de babyproducten bij jouw thuis.

 

 

is het huren van babyproducten veilig?

In de tweedehands babymarkt gaan veel producten om, helaas is het op voorhand vaak niet duidelijk of de babyproducten nog in goede staat en daarmee veilig zijn. Mr Beetle geeft de garantie dat alle babyproducten veilig en in goede staat zijn. Alle babyproducten die wij verhuren worden na elke huurperiode gecontroleerd. Zijn alle onderdelen aanwezig? Voldoet het product aan alle eisen? Alleen als het product écht veilig is verhuren wij het babyproduct opnieuw.

worden de babyproducten schoon gemaakt?

Een andere garantie die wij geven is dat al onze babyproducten hygiënisch schoon zijn. Wij maken de producten schoon met natuurlijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast gebruiken wij een stoomreiniger om eventuele bacteriën te doden. Jij ontvangt dus altijd schone en veilige babyproducten.

Wat zijn de voordelen van babyproducten huren?

Als je bij ons huurt en je hebt de babyproducten niet meer nodig ben je binnen 1 dag van je producten af. Met het retourticket dat je van ons ontvangt stuur je ze de babyproducten makkelijk retour. Zo heb jij geen gedoe en tijdverlies meer met het (door)verkopen van jouw babyspullen op marktplaats en zo heb je eindelijk een klein beetje tijd over voor jezelf wink Een groot voordeel al zeggen we het zelf.

Het tweede voordeel dat wij bieden is ruimte! Een box, wipstoel, wiegje en een badje zijn allemaal producten die je kort gebruikt. Voor je het weet staat jouw zolder, schuur of kast helemaal vol. Als je babyproducten huurt heb je de babyspullen alleen maar in huis zolang als je ze gebruikt. Heb je ze niet meer nodig dan nemen wij ze weer retour. Zo houd jij meer m2 leefruimte over in huis, best handig in deze tijd van woonschaarste. 

Dit waren de meest gestelde vragen over het huren van babyproducten. Heb jij nog een andere vraag stel ze ons dan via de chat. Ben je benieuwd naar welke babyproducten je kan huren?