Bijna €10.000 besteden ouders in de eerste 12 maanden aan hun eerste baby. Als je alle uitzetlijstjes zou volgen heb je een tweede huis nodig om alle spullen in op te bergen. Voor veel ouders biedt het huren van kinderspullen voordelen. We zetten de voordelen op een rij.

Geen hoge investeringen vooraf
Twijfel jij ook hoe lang je een product gaat gebruiken en of je dit product echt nodig hebt? Bij Mr Beetle betaal je alleen voor de periode dat je het product gebruikt. Je betaalt dus geen hoge investeringskosten voor producten die je niet gebruikt.

Voorkomt dure miskopen
Bij Mr Beetle betaal je alleen voor de periode dat je het product gebruikt. Vind jouw babytje het wipstoeltje toch niet zo  leuk of wil jouw kleintje liever tijgerend door de kamer in plaats van in de box? Dan stop je de huurperiode en stuur je de box weer retour. Zo loop je geen financieel risico bij een miskoop.  

Bespaart m2 ruimte
Kinderspullen zijn heel tijdelijk. Een wiegje is na 6 maanden niet meer nodig. De box ruim je vaak na 12 maanden op. Het wipstoeltje is na 9 maanden te klein. En waar laat je deze spullen als je ze niet meer gebruikt? Deze spullen nemen vaak kostbare opbergruimte in beslag. Door kinderspullen te huren houd jij meer m2 leefruimte voor jezelf.

Bespaart tijd
Misschien heb je hier nu nog geen last van maar het kopen en verkopen van tweedehands babyproducten kan heel erg tijdrovend zijn, zeker met een kleintje erbij. Door babyspullen te huren heb jij geen gedoe meer het verkopen van spullen en houd je meer tijd over jouw kleintje of voor jezelf 🙂 

Helpt mee aan een betere wereld voor jouw kleintje
Door producten te delen help jij nu al mee om het gebruik van materialen en grondstoffen te verminderen, en jouw CO2 footpint te verkleinen. Daarnaast werk je mee aan de transitie van nieuw circulaire business model voor de baby-en kindmarkt. Zo werk je nu al mee aan een betere wereld voor jouw kindje.

Wil jij ook het beste voor jouw kleintje en een betere wereld?