Je hebt geen aanschafkosten en geen financieel risico bij een miskoop

Twijfel jij ook wel eens bij het aanschaffen van speelgoed of jouw kinderen het speelgoed echt leuk zullen vinden? Heb jij ook speelgoed in huis waar jouw kids maar heel kort mee speelden en wat nu in een hoek ligt te verstoffen? Bij Mr Beetle betaal je alleen voor de periode dat je het speelgoed gebruikt en betaal je geen aanschafkosten. Zijn jouw kinderen op het speelgoed uitgekeken? Dan haalt Mr Beetle het speelgoed weer op. Zo loop je geen financieel risico meer door miskopen.  

Jouw kinderen hebben meer variatie

We hoeven jou als ouder niet te vertellen dat kinderen zich razend snel ontwikkelen en zo ook hun interesses. Ze leren lopen, fietsen, bouwen, dansen en muziek maken. Bij Mr Beetle kies je het speelgoed dat past bij de ontwikkeling van jouw kind. Verliest jouw kind zijn interesse? Past het speelgoed niet meer bij zijn of haar levensfase of wil je gewoon meer variatie? Dan kies je gewoon wat nieuws!  

Je bespaart tijd en ruimte

Ben jij ook zoveel tijd kwijt met het verkopen van tweedehands speelgoed? Of staat jouw hele zolder en/of schuur vol omdat je het speelgoed aan de straatstenen niet kwijt kan? Huren is de oplossing! Aan het einde van de huurperiode stuur je Mr Beetle een mailtje en maken we een afspraak om het speelgoed op te halen. Zo ben jij geen tijd meer kwijt aan het verkopen, hoef je geen spullen meer te bewaren en houd je meer leefruimte over!  

Je helpt mee om een stap te zetten naar een betere wereld

Mr Beetle maakt zich druk over de enorme productie van goedkoop en slecht gemaakt speelgoed. Het is zijn missie deze speelgoed tsunami een halt toe te roepen. Als jij speelgoed huurt, help je mee om de productie en materialen van speelgoed te verminderen, ondersteun je duurzame speelgoed fabrikanten zoals Van Dijk Toys en zetten we samen een eerste stap naar een circulaire markt voor speelgoed.